ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ASHRAE - 11/9/2006

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ έγινε επίσημο μέλος της ASHRAE –American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers Inc. Η ASHRAE είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός στον κόσμο σε θέματα Θέρμανσης...

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ASHRAE - 11/9/2006

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ASHRAE

(AMERICAN SOCIETY OF HEATING, REFRIGERATING & AIR CONDITIONING ENGINEERS INC.)

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ έγινε επίσημο μέλος της ASHRAE –American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers Inc. Η ASHRAE είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός στον κόσμο σε θέματα Θέρμανσης, Ψύξης & Κλιματισμού, διαθέτει πάνω από 180 παραρτήματα και συνολικά 50.000 μέλη. Στόχος του οργανισμού είναι να προάγει τους ανωτέρω κλάδους μέσα από τη συνεχή έρευνα, την πληροφόρηση και την αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης.

Η επίσημη συμμετοχή της ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στην ASHRAE, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρία στην οποία η έρευνα, η ανάπτυξη και η εκπαίδευση διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην στρατηγική της ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον. Ήδη η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην ανάπτυξη του τομέα Indoor Air Quality, μέσα από την αγορά εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας της LIFA AIR, την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας, (όλο το προσωπικό της εταιρίας έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια στα κεντρικά γραφεία της LIFA AIR στην Φιλανδία) & τη δημιουργία ειδικού τμήματος Indoor Air Quality.

Η εταιρία ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ πρωτοπορεί για τα ελληνικά δεδομένα στις μεθόδους καθαρισμού και απολύμανσης αεραγωγών κλιματισμού και εξαερισμού, στον τομέα της διασφάλισης της Ποιότητας του Εσωτερικού Αέρα, Indoor Air Quality. Δραστηριοποιείται στο χώρο της Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης τα τελευταία 25 χρόνια παρέχοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων κλιματισμού – εξαερισμού στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PEPSICO HBH, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, HOLIDAY INN, INTERSPORT κ.α. Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων επιδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr




Επικοινωνία