ΥΠΕΧΩΔΕ - 18/9/2007

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» ανέλαβε ένα νέο ετήσιο έργο, με το οποίο επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα του Building Management, τη συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού, κυκλοφορίας...

ΥΠΕΧΩΔΕ - 18/9/2007

ΑΝΑΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ BUILDING MANAGEMENT ΑΠΟ ΤΗΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

“ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΕΥΔ / ΕΠ – ΟΑΛΑΑ”

Η «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» ανέλαβε ένα νέο ετήσιο έργο, με το οποίο επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα του Building Management, τη συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού, κυκλοφορίας όμβριων, πυρόσβεσης καθώς και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου της ΕΥΔ / Ε.Π - ΟΑΛΑΑ (Οδικοί Άξονες, Λιμάνια & Αστική Ανάπτυξη), επί της οδού Κονιάρη 15 στην Αθήνα, του ΥΠΕΧΩΔΕ.

To συγκεκριμένο έργο Building Management στο κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ εξασφαλίζει μία σειρά από ευεργετικά πλεονεκτήματα για την υπηρεσία όπως:

1. Μείωση του λειτουργικού κόστους του κτιρίου μέσα από τη συστηματική διαχείριση όλων των λειτουργιών του
2. Μείωση των συνολικών βλαβών εξαιτίας της συνεχούς συντήρησης και επίλυσης των βλαβών κατά τη διάρκεια του έτους
3. Εξοικονόμηση ενέργειας από τη συντήρηση & επίβλεψη των συστημάτων κλιματισμού
4. Βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων εξαιτίας της εξασφάλισης ιδανικών συνθηκών κλιματισμού και υγιεινής του κτιρίου

Η «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της στον τομέα του Building Management (Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων), του κεντρικού, δηλαδή, ελέγχου της ποιότητας των κτιρίων. Το Σύστημα Διαχείρισης ελέγχει και αναβαθμίζει τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας, την ορθή κατανάλωση ενέργειας και το σύνολο του βοηθητικού εξοπλισμού. Ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης (Building Management System) περιλαμβάνει τον έλεγχο του κλιματισμού, των ηλεκτρικών συνθηκών, την ορθολογική κατανάλωση ενέργειας, το σύστημα πυρασφάλειας, το σύστημα ασφαλείας του κτιρίου και μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από τους χώρους εργασίας και στις οικίες.

Η εταιρία «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» εδώ και 25 χρόνια παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα της Τεχνικής Υποστήριξης κτιρίων, οι οποίες περιλαμβάνουν Η/Μ συντηρήσεις κτιρίων, καθαρισμούς αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού και εγκαταστάσεις επαγγελματικών συστημάτων κλιματισμού.

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία