Διαχείριση Κτιρίων

Διαχείριση Κτιρίων

1. Υπηρεσία Καθαρισμού κτιρίων: με επαγγελματικό καθαρισμό του κτιρίου σας, χρησιμοποιώντας άριστα οργανωμένες και ευέλικτες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, για εγγυημένο και υγιεινό αποτέλεσμα, σε:
Αρχικούς καθαρισμούς κτιρίων
Εργοταξιακούς καθαρισμούς
Καθαρισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
Καθαρισμούς μοκετών
Καθαρισμούς υαλοπινάκων

2. Απεντόμωση – Μυοκτονία: Κατέχοντας την εμπειρία και τεχνογνωσία, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα, ακίνδυνα για το περιβάλλον χημικά και προληπτικές μεθόδους, για την μεταχείριση της προσβολής, προσφέροντας ασφαλή και οριστικά αποτελέσματα.
Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Ιοκτονίες

3. Υπηρεσίες Φύλαξης: Κατανοώντας την ανάγκη σας για προστατευμένο χώρο και έχοντας πελατοκεντρική φιλοσοφία βασισμένη στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης, εξασφαλίζουμε την ύψιστη ασφάλεια των κτιριακών σας εγκαταστάσεων, χρησιμοποιώντας μέσα υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένους συνεργάτες, για σύγχρονες αποτελεσματικές υπηρεσίες και συνεχώς εξελισσόμενες μεθόδους.

4. Υπηρεσίες Διαμόρφωσης και Συντήρησης, χώρων Πρασίνου.
Διευρύνοντας τις υπηρεσίες μας και στον κλάδο του σχεδιασμού, της διαμόρφωσης και της συντήρησης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων πρασίνου των κτιριακών εγκαταστάσεων, αναλαμβάνουμε – πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας – να σας χαρίσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον, συνδυάζοντας την αισθησιακή απόλαυση με πνευματική ηρεμία και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.
Μελέτη και διαμόρφωση εσωτερικών – εξωτερικών χώρων πρασίνου
Συντήρηση χώρων πρασίνου
Σχεδιασμός και κατασκευή παιδικών χώρων
Συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθοκομίας

Περισσότερα στην κατηγορία: Εφαρμογή & Υποστήριξη Η/Μ έργων »

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία