Εταιρικό Προφίλ

 Η εταιρία MBM Hellas  είναι μία  από τις δυναμικότερες Ελληνικές εταιρείες, που δραστηριοποιείται πάνω από 35 χρόνια στην Ελλάδα, καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την Τεχνική υποστήριξη και το Facility Management ενός κτιρίου.

Όλες οι υπηρεσίες της MBM Hellas, αποτελούν την βάση για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας και άνεσης σε ένα κτίριο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, έχει αποδείξει, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν συντηρούνται με τις σωστές προδιαγραφές.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την οικονομική ζημία λόγω υψηλών καταναλώσεων, την συμβολή στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος αλλά και του αέρα στους χώρους όπου διαμένουν και εργάζονται χιλιάδες άνθρωποι, λειτουργώντας αρνητικά στην Παραγωγικότητα, την διάθεση και κυρίως την Υγεία τους.

Στην ΜΒΜ Hellas πιστεύουμε ότι όλοι μαζί, μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο εσωτερικό των κτιρίων, εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμη ενέργεια.

" Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην κοινωνία και στις μελλοντικές γενιές"

Εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, με στόχο να βελτιώνουμε συνεχώς την δική σας ποιότητα ζωής μέσα στα κτίρια "Improving Life Indoors".

Είναι σημαντικό να μας γνωρίσετε, ώστε να διαπιστώσετε πως όλες οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών, δεν έχουν την ίδια άποψη.

Εμείς διαφοροποιούμαστε:

  • Σε ανθρώπινο δυναμικό, που έχει εκπαιδευτεί να "ακούει" με σεβασμό και προσοχή τις ανάγκες των πελατών.
  • Σε οργάνωση και τεχνογνωσία, που μας δίνει ταχύτητα και ευλυγισία αποφάσεων.
  • Σε εργαλεία και όργανα υψηλής τεχνολογίας (Θερμογραφικές κάμερες, κ.λ.π.), που μας δίνουν την σιγουριά, την ασφάλεια και την ακρίβεια των ενεργειών μας.
  • Σε πολύχρονη και βαθιά γνώση των τεχνικών προβλημάτων, συνεπώς στην ΑΜΕΣΗ επίλυσή τους.
  • Σε διαφορά οικονομικής φιλοσοφίας και πολιτικής, έχοντας στόχο ο πελάτης μας, να απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα κόστους, για να επιτευχθεί μία μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.
  • Κυρίως όμως για το ΟΡΑΜΑ που έχουμε όλοι μας στην MBM Hellas και που μεταφράζεται σε Δυναμική....την ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Για την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών μας, καθώς και για την πρωτοποριακή οργάνωση, ο Γερμανικός φορέας DQS GmbH, μας Πιστοποίησε με τα πιό κάτω:

  •      DIN EN ISO 9001:2000     Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.
  •      DIN EN ISO 14001:2004   Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  •      EΛΟΤ 1801:2002              Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

 

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΒΜ HELLAS!!

Περισσότερα στην κατηγορία: Ιστορία »

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία