Ιστορία

Η ΜΒΜ Hellas ξεκινά τη δραστηριοποίησή της (με διαφορετική  επωνυμία), το 1977 με πωλήσεις - εγκαταστάσεις θερμοσυσσωρευτών και ηλιακών συστημάτων της STIEBEL ELTRON. Το 1986 η εταιρία μπαίνει στον τομέα της εγκατάστασης κλιματιστικών, ενώ το 1988 ξεκινά τη συνεργασία της με την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με αντικείμενο την οργάνωση τμήματος εγκαταστάσεων και συντηρήσεων κλιματιστικών μονάδων.

Μέσα στη δεκαετία του ‘90 η εταιρία διευρύνει τις δραστηριότητές της στην τεχνική υποστήριξη κτιριακών εγκαταστάσεων.

Από το 2000 αναπτύσσει συνεργασία με την πολυεθνική εταιρία PEPSICO-IVI στους τομείς της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών της ψυγείων σε όλη την Αττική. Επίσης, προχωρά στην προληπτική συντήρηση και τις επισκευές όλων των Η/Μ εγκαταστάσεων των καταστημάτων του ομίλου ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ – ONE WAY και INTERSPORT σε όλη την Ελλάδα.

Το 2004 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την ΜΒΜ Hellas αφού ξεκινά η δραστηριοποίηση της στο κομμάτι του καθαρισμού αεραγωγών (INDOOR AIR QUALITY) και της ποιότητας του εσωτερικού αέρα συνεργαζόμενη με την μεγαλύτερη εταιρεία στην ποιότητα εσωτερικού αέρα παγκοσμίως, τη φινλανδική LIFA IAQ Ltd. Την ίδια χρονιά η εταιρία λαμβάνει την πιστοποίησή της ως Indoor Air Cleaning Specialist.

Το 2006 η εταιρία μετατρέπεται σε Ε.Π.Ε. και μετονομάζεται σε MBM Hellas.

Η ΜΒΜ Hellas  δραστηριοποιείται πάνω από 35 χρόνια στην Ελλάδα καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη ενός κτιρίου.

  • Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις (Κλιματισμός – Θέρμανση – Ψύξη, Ύδρευση – Αποχέτευση, Ισχυρά και ασθενή ρεύματα) σε όλο το φάσμα τους (μελέτη, κατασκευή, συντήρηση).
  • Υπηρεσίες Ποιότητας Εσωτερικού Αέρα ( Indoor Air Quality).
  • Facility Management. 
    Όλες οι υπηρεσίες της ΜΒΜ Hellas αποτελούν τη βάση για τη διασφάλιση της άνεσης σε ένα κτίριο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.


Στις περισσότερες περιπτώσεις οι κτιριακές εγκαταστάσεις δεν συντηρούνται σωστά με αποτέλεσμα το περιβάλλον στο οποίο διαμένουν και εργάζονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι να είναι “τοξικό” και άκρως επιβαρυντικό για την υγεία τους.

Στην ΜΒΜ Hellas τα τελευταία χρόνια ενημερώνουμε συστηματικά την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε για τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών τους και για τις επιπτώσεις (λόγω της μη προβλεπόμενης συντήρησης) του μολυσμένου εσωτερικού αέρα στην υγεία.

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας στο εσωτερικό των κτιρίων. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην κοινωνία και στις μελλοντικές γενιές. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία με στόχο να βελτιώνουμε συνεχώς τη δική σας ποιότητα ζωής μέσα στα κτίρια, “Improving Life Indoors”.

                                                          Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της ΜΒΜ Hellas!

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
Γενικός Διευθυντής
ΜΒΜ Hellas

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία