Η MBM HELLAS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CLIMATHERM 2008

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η ΜΒΜ HELLAS συμμετείχε για δεύτερη φορά, με επιτυχία στην έκθεση της CLIMATHERM 2008, η οποία ολοκληρώθηκε στις 17/02/08. Το περίπτερο της εταιρίας παρουσίαζε επιτυχώς το θέμα της Ποιότητας του Εσωτερικού...

Η MBM HELLAS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CLIMATHERM 2008

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ MBM HELLAS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CLIMATHERM 2008

Η ΜΒΜ HELLAS συμμετείχε για δεύτερη φορά, με επιτυχία στην έκθεση της CLIMATHERM 2008, η οποία ολοκληρώθηκε στις 17/02/08. Το περίπτερο της εταιρίας παρουσίαζε επιτυχώς το θέμα της Ποιότητας του Εσωτερικού Αέρα αλλά και τις συνολικές υπηρεσίες της εταιρίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η MBM HELLAS είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα η οποία διαθέτει την πλήρη γκάμα μηχανημάτων καθαρισμού αεραγωγών της LlFA AIR και παρέχει συνολικές υπηρεσίες καθαρισμού αεραγωγών.

Την CLIMATHERM 2008 επισκέφτηκαν 62.000 εμπορικοί επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις διαδικασίες που χρησιμοποιεί η εταιρία στον καθαρισμό αεραγωγών, τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα της LIFA AIR σε πλήρη λειτουργία αλλά και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της MBM HELLAS σε όλους τους τομείς τεχνικής υποστήριξης ενός κτιρίου.

Ειδικά για τις ανάγκες τις έκθεσης η ΜΒΜ HELLAS κατασκεύασε έναν αεραγωγό σε φυσικό μέγεθος και αναπαρέστησε με εντυπωσιακό τρόπο τη διαδικασία καθαρισμού του. Επίσης, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο video παρουσίασε πως ένα ενεργειακά μη αποδοτικό κτίριο μπορεί να μετατραπεί σε ενεργειακά αποδοτικό μέσα από εύστοχες εικόνες και παραδείγματα.

H MBM Hellas δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στην Ελλάδα καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη ενός κτιρίου. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στα κτίρια στους τομείς του Building Management, την Εφαρμογή & Υποστήριξη Η/Μ έργων, καθώς και τον Καθαρισμό αεραγωγών κλιματισμού - εξαερισμού. Όλες οι υπηρεσίες της ΜΒΜ Hellas αποτελούν τη βάση για τη διασφάλιση της άνεσης σε ένα κτίριο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ MBM HELLAS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CLIMATHERM 2008