2000 ΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Στο κτιριακό συγκρότημα της ABB στην Μεταμόρφωση που αποτελείται από τρία κτίρια – τριών επιπέδων, ανέλαβε η MBM Hellas τον καθαρισμό και την απολύμανση 2.000 μέτρων δικτύου αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού. Ο καθαρισμός των...

2000 ΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ

“2000 ΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΜΒΜ HELLAS ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΒΒ”

Στο κτιριακό συγκρότημα της ABB στην Μεταμόρφωση που αποτελείται από τρία κτίρια – τριών επιπέδων, ανέλαβε η MBM Hellas τον καθαρισμό και την απολύμανση 2.000 μέτρων δικτύου αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού. Ο καθαρισμός των αεραγωγών θα ολοκληρωθεί σε δεκαέξι εργάσιμες ημέρες και το έργο αφορά σε οπτική επιθεώρηση των αεραγωγών με κάμερα robot και στο μηχανικό καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών με πιστοποιημένα χημικά.

Το αποτέλεσμα της εργασίας θα διασφαλιστεί με την έκδοση ειδικού πιστοποιητικού εργασιών το οποίο προβλέπει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα καθαρού αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο παγκόσμιος ηγέτης του Indoor Air Quality LIFA AIR Ltd. μέλος του group LIFA IAQ Ltd. group.

Η ΑΒΒ στην Ελλάδα (www.abb.gr), αναπτύσσει το σύνολο των δραστηριοτήτων του Ομίλου ABB Ltd. και είναι από τους κύριους προμηθευτές και αναδόχους έργων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, των μεγάλων βιομηχανιών και της ναυτιλίας της χώρας. Έχει, επίσης ηγετική θέση στην εμπορία βιομηχανικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, εξοπλισμού κλιματισμού-αερισμού και υλικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Ζαφειρόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι η ABB, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία της ΜΒΜ Hellas για ένα καίριας σημασίας έργο.”

Η MBM Hellas δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στην Ελλάδα καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη ενός κτιρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στα κτίρια στους τομείς του Building Management, την Εφαρμογή & Υποστήριξη Η/Μ έργων, καθώς και τον Καθαρισμό αεραγωγών κλιματισμού - εξαερισμού. Όλες οι υπηρεσίες της ΜΒΜ Hellas αποτελούν τη βάση για τη διασφάλιση της άνεσης σε ένα κτίριο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Στο πελατολόγιο της ΜΒΜ Hellas συγκαταλέγονται οι εταιρίες: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PEPSICO HBH, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, HOLIDAY INN, INTERSPORT κ.α. Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων η εταιρία επεδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ.

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία