ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - 15.11.06

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ εφαρμόζει στην Ελλάδα μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού των αεραγωγών κλιματισμού-εξαερισμού, που βασίζεται σε Φινλανδική Τεχνογνωσία και εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στην ποιότητα του...

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - 15.11.06

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ εφαρμόζει στην Ελλάδα μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού των αεραγωγών κλιματισμού-εξαερισμού, που βασίζεται σε Φινλανδική Τεχνογνωσία και εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα των κτιρίων.

Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελείται από καθορισμένα στάδια τα οποία αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μόλυνσης αεραγωγών από την αρχή έως τέλος. Αναλυτικά:

1. Οπτική Επιθεώρηση με κάμερα robot
Η Οπτική Επιθεώρηση με ειδική κάμερα robot, καταγράφει και αποδεικνύει το βαθμό μόλυνσης ενός αεραγωγού. Σε αυτό το στάδιο, η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ έχει τη δυνατότητα σε συνεργασία με την εταιρία Terra Nova να πραγματοποιήσει ειδικές μετρήσεις σκόνης και αέρα, όπως και μετρήσεις πτητικών και οργανικών ενώσεων προκειμένου να παρέχει μία πλήρη εικόνα για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα ενός κτιρίου.
2.Χρήση χημικών αντιδραστηρίων HYGICULT για τη διερεύνηση της συγκέντρωσης βακτηριδίων Τα χημικά αντιδραστήρια HYGIGULT αναγνωρίζουν την ύπαρξη βακτηριδίων και το είδος αυτών.
3. Σχεδιασμός μηχανικού καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης
Σχεδιασμός μηχανικού καθαρισμού ανάλογα με το μήκος του αεραγωγού, το είδος και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του κτιρίου.
4. Πραγματοποίηση μηχανικού καθαρισμού
Απομάκρυνση με περιστροφικές βούρτσες των ακαθαρσιών και της σκόνης.
5. Απολύμανση αεραγωγών
Ψεκασμός με ειδικά χημικά υγρά (υπό μορφή νέφους), για την πλήρη απολύμανση των αεραγωγών.
6. Τοποθέτηση συστήματος αντιμετώπισης μικροοργανισμών με UV ακτινοβολία
Δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος αντιμετώπισης μικροοργανισμών με UV ακτινοβολία, το οποίο σκοτώνει μικροοργανισμούς όπως λεγεωνέλλα, πνευμονία, turbeculosis, σταφυλόκοκκο, ψευδομονάδες και μία σειρά από άλλους επικίνδυνους μικροοργανισμούς.
7. Επιβεβαίωση αποτελέσματος με χρήση κάμερας robot
Καταγραφή με video των καθαρισμένων αεραγωγών για την επιβεβαίωση του αποτελέσματος.
8. Έκδοση πιστοποίησης καθαρισμού

Η μέθοδος καθαρισμού της ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ εξασφαλίζει μία σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα σε μία επιχείρηση. Τη διασφάλιση της υγείας των εργαζόμενων (λόγω της μείωσης των συνεπειών του συνδρόμου των άρρωστων κτιρίων), την οικονομικότερη λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού-εξαερισμού (έχει αποδειχθεί οικονομία από 10% έως 15%) αλλά και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Η ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους οφείλει να είναι άριστη και να μη διακινδυνεύει την υγεία όσων ζουν και εργάζονται σε αυτούς. Ο καθαρισμός αεραγωγών, ο τακτικός έλεγχος και η συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού-εξαερισμού δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα υγιεινό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον.

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία