ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN - 8.1.07

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ υπέγραψε συμβόλαιο συντήρησης με τα εστιατόρια “ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN” τα οποία βρίσκονται στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει εργασίες τακτικής συντήρησης και περιοδικούς ελέγχους των...

ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN - 8.1.07

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ! ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ “ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN”

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ υπέγραψε συμβόλαιο συντήρησης με τα εστιατόρια “ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN” τα οποία βρίσκονται στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει εργασίες τακτικής συντήρησης και περιοδικούς ελέγχους των ημικεντρικών μονάδων κλιματισμού και των μονάδων split type.

Η πρωτοβουλία αυτή των εστιατορίων “ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN” είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διασφάλιση της υγείας και της άνεσης των πελατών ενός εστιατορίου. Στους χώρους της μαζικής εστίασης, η διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα, προκειμένου οι πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους με άνεση, χωρίς ενοχλήσεις και δυσάρεστα συμπτώματα είναι πρωτεύουν ζήτημα. Ειδικότερα, όταν μιλάμε για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χώρους αυτούς η ποιότητα του αέρα οφείλει να είναι προτεραιότητα αφού συσχετίζεται άμεσα με την υγεία των πελατών.

Στην πραγματικότητα, μπορούν να προκύψουν σοβαροί κίνδυνοι από μικροβιακούς παραμέτρους που μπορούν να μεταφερθούν μέσα από σύστημα κλιματισμού στον εσωτερικό αέρα. Οι συγκεκριμένοι μικροβιακοί παράγοντες μπορούν να επιφέρουν αλλοιώσεις στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, με άμεσες επιπτώσεις για την υγεία των καταναλωτών, σύμφωνα με την κα Αργυρώ Λαγούδη, Δρ. Χημικό, εξειδικευμένη επιστήμονα στο θέμα της Ποιότητας του Αέρα Εσωτερικών χώρων.

Εκτός εξαιρέσεων, ο αριθμός των Ελληνικών επιχειρήσεων εστίασης, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα και στην υγιεινή στους χώρους όπου παράγεται και προσφέρεται φαγητό είναι πολύ μικρός. Η πρωτοβουλία των εστιατορίων “ΠΡΥΤΑΝΕΙΟN” είναι σημαντική και ανοίγει το δρόμο για ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ στα εστιατόρια.

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης τα τελευταία 25 χρόνια παρέχοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων κλιματισμού – εξαερισμού στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PEPSICO HBH, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, HOLIDAY INN, INTERSPORT κ.α.Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων επιδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ .

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr
Επικοινωνία