KAΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ - 16/3/2007

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Στο κτίριο της ΔΕΗ επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου και Ρίζου στην Αθήνα, ανέλαβε η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τον καθαρισμό και την απολύμανση 560 μέτρων αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού. Ο καθαρισμός αεραγωγών θα ολοκληρωθεί...

“KAΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ”

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣE ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Στο κτίριο της ΔΕΗ επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου και Ρίζου στην Αθήνα, ανέλαβε η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τον καθαρισμό και την απολύμανση 560 μέτρων αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού. Ο καθαρισμός αεραγωγών θα ολοκληρωθεί σε έντεκα ημέρες και το έργο αφορά σε οπτική επιθεώρηση των αεραγωγών με κάμερα robot και στο μηχανικό καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών με πιστοποιημένα χημικά.
Το αποτέλεσμα της εργασίας θα διασφαλιστεί με την έκδοση ειδικού πιστοποιητικού εργασιών το οποίο προβλέπει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα καθαρού αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο παγκόσμιος ηγέτης του Indoor Air Quality LIFA AIR Ltd. μέλος του group LIFA IAQ Ltd. group.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Ζαφειρόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, “Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου σηματοδοτεί για εμάς μία μοναδική ευκαιρία να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του συγκεκριμένου έργου αλλά και στα κορυφαία τεχνικά standards που θέτει ένας καίριος δημόσιος οργανισμός, όπως η ΔΕΗ.”

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης και της υγιεινής των χώρων εργασίας τα τελευταία 25 χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PEPSICO HBH, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, HOLIDAY INN, INTERSPORT κ.α. Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων επιδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ.

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr




Επικοινωνία