ΜΕ 20% Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - 14/5/2007

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Με 20% κινείται ο ρυθμός ανάπτυξης της ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στον τομέα της συντήρησης των κλιματιστικών μηχανημάτων. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτή διαδραματίζουν οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και το...

ΜΕ 20% Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - 14/5/2007

ΜΕ 20% Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Με 20% κινείται ο ρυθμός ανάπτυξης της ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στον τομέα της συντήρησης των κλιματιστικών μηχανημάτων. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτή διαδραματίζουν οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και το καυτό καλοκαίρι το οποίο βρίσκεται προ των πυλών. Οι εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών πραγματοποιούνται σε όλο το Νομό Αττικής εξυπηρετώντας τις ανάγκες του μέσου νοικοκυριού σε όλο το λεκανοπέδιο.

Το πελατολόγιο της εταιρίας στον τομέα της συντήρησης συστημάτων κλιματισμού εκτός από τα μεμονωμένα νοικοκυριά περιλαμβάνει κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα όπως ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, ONE WAY, INTERSPORT. Μόνο στην εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ έχει εγκαταστήσει πάνω από 100.000 κλιματιστικά.
Σύμφωνα με Πανεπιστημιακές μελέτες η τακτική συντήρηση του κλιματιστικού και ο καθαρισμός των ψυκτικών συστημάτων αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη, λόγω της παρατηρούμενης ανάπτυξης μικροοργανισμών και μυκήτων στα φίλτρα των κλιματιστικών, ιδιαίτερα στους θερμούς μήνες του χρόνου. Αλλεργίες, ερεθισμός της μύτης, του λαιμού, των ματιών, γρίπη, κρύωμα, ίσως πνευμονία, είναι συμπτώματα που μπορεί να συνδέονται με την κακή συντήρηση των κλιματιστικών.
Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης τα τελευταία 25 χρόνια παρέχοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων κλιματισμού – εξαερισμού στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα και επικουρικά της δραστηριότητας αυτής αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων επιδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ.

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr




Επικοινωνία