ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - 29/9/2006

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

>Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο καθαρισμού αεραγωγών στο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ στο Γουδί και στο κτίριο Παπαποστόλου – Ιατρικά Είδη στο Ν. Ψυχικό. Στο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, η εταιρία πραγματοποίησε...

ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - 29/9/2006

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ & ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο καθαρισμού αεραγωγών στο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ στο Γουδί και στο κτίριο Παπαποστόλου – Ιατρικά Είδη στο Ν. Ψυχικό.

Στο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, η εταιρία πραγματοποίησε καθαρισμό αεραγωγών, συνολικού μήκους 75m στον υπόγειο χώρο των πλυντηρίων. Ο καθαρισμός ολοκληρώθηκε σε 60 ώρες και το έργο αφορούσε σε οπτική επιθεώρηση των αεραγωγών με κάμερα robot, εξειδικευμένες μετρήσεις σκόνης και πτητικών οργανικών ενώσεων και στο μηχανικό καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών με πιστοποιημένα χημικά.

Στο 5όροφο κτίριο Παπαποστόλου, Ιατρικά Είδη, που στεγάζεται στο Ν. Ψυχικό, καθαρίστηκε όλο το δίκτυο αεραγωγών. Συνολικά καθαρίστηκαν 400m αεραγωγών κλιματισμού και εξαερισμού σε όλους του ορόφους του κτιρίου. Το έργο αφορούσε σε οπτική επιθεώρηση των αεραγωγών με κάμερα robot αλλά και μηχανικό καθαρισμό και απολύμανση αυτών με πιστοποιημένα χημικά.

Το αποτέλεσμα της εργασίας εξασφαλίστηκε με την έκδοση ειδικού πιστοποιητικού εργασιών το οποίο διασφαλίζει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα καθαρού αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο παγκόσμιος ηγέτης του Indoor Air Quality LIFA AIR Ltd. μέλος του group LIFA IAQ Ltd. group.

Είναι σημαντικό ότι δύο ακόμη οργανισμοί ένα νοσοκομείο και μία ιδιωτική εταιρία προχώρησαν σε καθαρισμό των αεραγωγών τους εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την υγεία των ασθενών και των εργαζομένων τους. “Αυτό αποδεικνύει ότι μέσα από τη συνεχή ευαισθητοποίηση και ενημέρωση μπορούμε να αποκτήσουμε ως μονάδες και ως κοινωνία μία καλύτερη ποιότητα ζωής την οποία όλοι αξίζουμε”.

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης τα τελευταία 25 χρόνια παρέχοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων κλιματισμού – εξαερισμού στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PEPSICO HBH, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, HOLIDAY INN, INTERSPORT κ.α.Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων επιδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ.

Διεύθυνση:
Κρίσσης & Αμφιτρίτης 17 - Αθήνα T.K. 113 64
Tηλ.: 210 8662338-9
Fax: 210 8662561
e-mail: info@mbmhellas.gr




Επικοινωνία