ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - 5/1/2007

Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑ", ανέλαβε η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τον καθαρισμό τμήματος των αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού. Το αποτέλεσμα της εργασίας θα διασφαλιστεί με την έκδοση ειδικού πιστοποιητικού εργασιών...

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - 5/1/2007

“KAΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΑΜΕΛ)”

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ” ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑ", ανέλαβε η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ τον καθαρισμό τμήματος των αεραγωγών κλιματισμού-αερισμού.

Το αποτέλεσμα της εργασίας θα διασφαλιστεί με την έκδοση ειδικού πιστοποιητικού εργασιών το οποίο προβλέπει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα καθαρού αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο παγκόσμιος ηγέτης του Indoor Air Quality LIFA AIR Ltd. μέλος του group LIFA IAQ Ltd. group.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Ζαφειρόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, “Είμαστε υπερήφανοι για την ανάληψη του συγκεκριμένου έργου καθαρισμού αεραγωγών στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ “ΣΥΝΤΑΓΜA”.

Η ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης και της υγιεινής των χώρων εργασίας τα τελευταία 25 χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PEPSICO HBH, ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ, HOLIDAY INN, INTERSPORT κ.α. Αντιλαμβανόμενη έγκαιρα το υψίστης σημασίας πρόβλημα των άρρωστων κτιρίων επιδίωξε και εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση μέσω της συνεργασίας με τη φιλανδική LIFA AIR Ltd., η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή μεγατρονικών λύσεων για τη διασφάλιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 16/1996 προβλέπονται Ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας σε συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 89/654/ΕΟΚ